FreeTheChildren March – 31 oktober – Leuven

Er komt een nieuwe actie aan! Op zondag 31 oktober verzamelen we om 14u aan het Martelarenplein te Leuven waar we eerst enkele jongeren te woord zullen laten over hun ervaringen met het beleid van de afgelopen jaren. Om dan onze grote mars dwars door het centrum van studentenstad Leuven in te zetten, om aandacht te vragen voor kinder- en jongerenrechten. Hopelijk zien wij jullie massaal daar!

Nederlandstalige flyer 31 oktober – versie 1
Nederlandstalige flyer 31 oktober – versie 2

FreeTheChildren March – 31 Octobre – Louvain

Une nouvelle action s’annonce! Le dimanche 31 octobre, nous nous réunirons à 14h sur la Place des Martyrs à Louvain, où nous parlerons d’abord à quelques jeunes de leurs expériences avec les politiques de ces dernières années. Ensuite, nous commencerons notre grande marche à travers le centre de Louvain, pour attirer l’attention sur les droits des enfants et des jeunes. Nous espérons vous y voir tous!

Flyer francophone 31 Octobre – version 1
Flyer francophone 31 Octobre – version 2

Vul hier vrijblijvend het formulier in om op de hoogte gehouden te worden van onze volgende acties.

  Al onze acties zijn vormen van vreedzaam protest en per definitie geweldloos. Wanneer we acties ondernemen om onze standpunten naar voor te brengen dan kan je die hier terugvinden.

  Heb je zelf een idee voor een actie?* Stuur ons een mailtje op info@freethechildren.eu

  *We geven de voorkeur aan acties die op een creatieve ludieke manier onze standpunten in de aandacht brengen. Ze moeten aan volgende voorwaarden voldoen om goedgekeurd te worden door freethechildren:

  • Geweldloos zijn
  • Legaal zijn in het land waar de actie plaatsvindt
  • Relevant zijn om een van onze standpunten te ondersteunen en onze standpunten niet tegenspreken. zie “onze standpunten”

  Je vindt een artikel op HLN over onze laatste actie hier:

  Foto’s van onze fakkelwake van 19 februari